Köpvillkor

Alla priser i butiken anges inklusive 25% moms.
Fraktkostnad : 
49,- SEK inklusive moms 

Avgift vid låg ordersumma: 51,- SEK inklusive moms för order mellan 1 - 299 SEK

Alla order inkomna före Kl.18:00 skickas näst kommande vardag. Är varan slutsåld kontaktar vi dig via en E-post. Transporttiden är mellan 3-5 arbetsdagar beroende på leverans ort. 

Vi erbjuder våra kunder Payson All in One där du kan välja att betala med VISA / MasterCard, Internetbank eller mot PaysonFaktura (delbetalning).

 

VISA / MasterCard, Internetbank samt innestående medel genom Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se 

Om PaysonFaktura:

Vi erbjuder betalsättet "PaysonFaktura" i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer ingen faktura avgift.

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger vid köptillfället. 

Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer.

Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. 

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. 

Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med PaysonFakturan kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.


Kunduppgifter:

Vi använder dina uppgifter endast för att kunna handlägga din order, vid en eventuell framtida reklamation och garanti.
Din e-postadress används endast för att sända orderbekräftelsen till dig och om vi behöver kontakta dig.

Vill du få vårt nyhetsbrev kan du kryssa för det. Som prenumerant får du erbjudanden och nyheter via nyhetsbrevet.


Inte uthämtade paket:

Du som kund kan ångra dig din order. I detta fall skall du direkt meddela oss per e-post till: kundservice@losandes.se  

Om du inte har meddelat oss att du ångrar dig din order och sedan inte hämtar ut ditt paket kommer vi att debitera dig för fraktkostnaden.


Vid skada:

Kontrollera ditt paket när du tar emot det. Är ditt paket skadad tala om det direkt för personen som lämnar ut det till dig. Är ditt paket oskadad men varan skadad kontakta oss via E-post: kundservice@losandes.se eller telefon.


Information om ångerrätt:

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Ångerblankett


Garantier:

Vi arbetar enligt alla konsumentverkets riktlinjer. Läs mer om dina rättigheter på: www.Konsumentverket.se


OBS! Vi ansvarar inte för andra eller tredje parts brister eller fel. Tex.: Frakt förseningar, tekniska problem, strejkar. Har ditt paket kommit bort inom transporten ser vi till att du får en ny vara skickat till dig utan extra kostnader naturligtvis.